header_lampoa_kotimaasta
header_tammikuu2014
takuulampo_header1
takuulampo_header2

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö. Yrityksen tuotteita ovat ajoneuvorahoitus, ostorahoitus, vakuudeton laina sekä Visa Classic -kortti. Santander on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Asiakkaita on yhteensä yli 150 000.

Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman johtavista rahoituslaitoksista. Santanderilla on toimintaa lähes kaikissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa. Santander työllistää maailmanlaajuisesti yli 170 000 rahoitus- ja pankkialan ammattilaista. Santanderilaiset palvelevat noin sataa miljoonaa Santanderin asiakasta ympäri maailman.

Banco Santander saavutti vuonna 2010 yhteensä 8,181 miljardin euron tuloksen. Yhtiön omistavat yli 2,3 miljoonaa osakkeenomistajaa ympäri maailman. Santanderin pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Ostorahoitus sopii mainiosti uusiutuvien energialähteiden, kuten maalämpöjärjestelmien rahoittamiseen. Suurin rahoitettava summa on 40 000€ ja takaisinmaksuaika pisimmillään 7 vuotta. Ostorahoituksessa on turvallinen kiinteä korko, jonka ansiosta tiedät että kuukausieräsi on sama koko sopimusajan. Sinulle sopivan rahoitustarjouksen saat Takuulämpö-jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja Santander Consumer Finance Oy:stä saat osoitteesta http://www.santander.fi

Footer Banner Santander

UUTTA NYT Maalämpö

Oilon Home tuo markkinoille kolme uuden tekniikan omaavaa lämpöpumppumallia.
Näitä energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja käyntiääneltään lähes äänettömiä
pumppuja valmistetaan kokoluokissa 6, 8, 10,12 ja 14 kW. Lue lisää!

Energialaskuri Maalämpörahoitus Oilon maalämpö